Skip to main content

Προσπάθησε να σκοτώσει 24χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στις 26 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο δράστης έβαλε με πιστόλι εναντίον 24χρονου ομοεθνή του, τραυματίζοντάς τον.

Εξιχνιάσθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 24χρονου υπηκόου Αλβανίας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Δράστης ο οποίος και συνελήφθη είναι ένας νεαρός - πάνω από 20 ετών- ομοεθνής του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Στις 26 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο δράστης έβαλε με πιστόλι εναντίον 24χρονου ομοεθνή του, τραυματίζοντάς τον.

Στο πλαίσιο της έρευνας, την περασμένη Πέμπτη ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μαζί με την 19χρονη ημεδαπή σύζυγό του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
- ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ,
- εννέα φυσίγγια κρότου,
- ένα πλαστικό τμήμα βάσης γεμιστήρα πυροβόλου όπλου,
- ένα ξιφίδιο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, εισήλθε και παρέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ βρέθηκε καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα υποβλήθηκε η δικογραφία που αφορά στην απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτή της Θεσσαλονίκης σε βάρος του αλλοδαπού.