Skip to main content

Προσπάθησαν να μεταφέρουν παράνομα επτά Πακιστανούς

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη δύο νεαροί Πακιστανοί οι οποίοι ενέχονται σε παράνομη μεταφορά ομοεθνών τους στο εσωτερικό της χώρας.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 23 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος με συνοδηγό τον 22χρονο.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε μεταφορά συνολικά επτά αλλοδαπών, μεταξύ αυτών και δύο ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, ενώ τρείς εκ των μεταφερομένων εντοπίστηκαν στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί θα κατέβαλαν στους συλληφθέντες χρηματικό ποσό προκειμένου να τους μεταφέρουν από την ευρύτερη περιοχή του Έβρου στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. όχημα ως μέσο μεταφοράς, χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.