Skip to main content

Προσπάθεια για ιερό σκοπό: Ένα εισιτήριο για τον μικρό Ορέστη

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, ώστε να βοηθήσει τον 13χρονο αθλητή του που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Κάτι περισσότερο από ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας θα είναι αυτός ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Κυριακή (15/5) για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, η διοίκηση των «ροσονέρι» πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει τον 13χρονο ποδοσφαιριστή της, Ορέστη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα να δοθούν σε αυτόν, ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό και να υποβληθεί σε επέμβαση. Το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται.

Ο προπονητής του νεαρού ποδοσφαιριστή, Σπύρος Ακρίβος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» για το θέμα: «Να σας ευχαριστήσουμε που μας δίνετε το βήμα. Αποφασίστηκε από τη διοίκηση του συλλόγου στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Κυριακή στις 5 μ.μ. να βάλει εισιτήριο 5 ευρώ για να συνδράμει ο κόσμος στην προσπάθεια και τα χρήματα να δοθούν στην οικογένεια του μικρού Ορέστη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Υπάρχει συχνή επικοινωνία μα το σπίτι του παιδιού και τη μητέρα του προσπαθούμε να είμαστε διακριτικοί και κοντά στο παιδί, διότι είναι και ορφανός από πατέρα. Όσο το δυνατόν περισσότερα συγκεντρωθούν τόσο το καλύτερο, δεν υπάρχει λογαριασμός. Σε πρώτη φάση ας αγοράσει ο καθένας μας ένα εισιτήριο των 5 ευρώ ή να επικοινωνήσει με τα γραφεία του συλλόγου. Τα τηλέφωνά μας είναι 2310 412230 και στο 2310 470000».