Skip to main content

Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου για νέους από τον δήμο Παύλου Μελά

Η Προσομοίωση ΔΗΜΟΘΕΝ στοχεύει στην πολιτική ενεργοποίηση των νέων σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και στην ενίσχυση της σχέσης Δήμου – Δημότη.

Πρότυπη Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου θα διοργανωθεί στον δήμο Παύλου Μελά το τριήμερο 19, 20, 21 Οκτωβρίου 2018, μέσα από μια διαδικασία που φιλοδοξεί να ενισχυθεί η συμμετοχικότητα των νέων σε συλλογικές δράσεις και η προαγωγή αξιών όπως η ελευθερία έκφρασης, η δημοκρατία, η συνεργατικότητα και η συνέπεια.

Η Προσομοίωση ΔΗΜΟΘΕΝ στοχεύει στην πολιτική ενεργοποίηση των νέων σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και στην ενίσχυση της σχέσης Δήμου – Δημότη και θα διοργανωθεί με την υποστήριξη

της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

του Δήμου Παύλου Μελά

Η οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από φοιτητές - φοιτήτριες Σχολών του Α.Π.Θ. και η πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνεται σε νέους και νέες 16 -22 ετών.

Οι αιτήσεις ξεκινούν και ολοκληρώνονται ηλεκτρονικά την περίοδο 21 Μαϊου έως 21 Ιουλίου 2018 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις Επιτροπές Παιδείας, Ποιότητας Ζωής και Οικονομική Επιτροπή, στην Ομάδα για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στις ομάδες πίεσης.