Skip to main content

Προσλήψεις άμεσα στον ΟΛΘ ζητούν οι χειριστές έργων Μακεδονίας-Θράκης

Ο Σύνδεσμος Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων κάθε τύπου και έργου Μακεδονίας - Θράκης στηρίζει τον αγώνα του Σωματείου Χειριστών - Οδηγών Μηχανημάτων

Κάλεσμα στη διοίκηση του ΟΛΘ να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για άμεσες προσλήψεις στον Οργανισμό, απευθύνει η Διοίκηση του Συνδέσμου Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων κάθε τύπου και έργου Μακεδονίας και Θράκης, τονίζοντας ότι στηρίζει τον αγώνα του Σωματείου Χειριστών - Οδηγών Μηχανημάτων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα τους που αποτελούν και πάγια αιτήματα του κλάδου.

Ο Σύνδεσμος καταγγέλλει «την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης», σημειώνοντας: «Την ώρα που η ανεργία μαστίζει τον κλάδο μας φτάνοντας ακόμα και το 27% στην περιοχή, θεωρούμε αδιανόητο να μένουν ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις που δίνονται για προσλήψεις στον ΟΛΘ Α.Ε. τη στιγμή που οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς έχουν φτάσει στα όρια τους».

«Η πεισματική αδιαφορία των κυβερνήσεων και των διοικήσεων έχουν οδηγήσει το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε απαξίωση και τους εργαζόμενους σε τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.