Skip to main content

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, με βροχές, χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες κυρίως στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από το απόγευμα έως 8 μποφόρ στα πελάγη.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, από το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα σταδιακά θα ενισχυθούν στα 4 με 6 και τη νύχτα τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.