Skip to main content

Προσαγωγή τριών ατόμων για τον εμπρησμό στη Marfin

Στην προσαγωγή τριών ατόμων οδήγησαν οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εμπρησμό στη Marfin Bank στη Σταδίου, όπου τρεις εργαζόμενοι βρήκαν τραγικό θάνατο.

Στην προσαγωγή τριών ατόμων οδήγησαν οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εμπρησμό στη Marfin Bank στη Σταδίου, όπου τρεις εργαζόμενοι βρήκαν τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια του μεγάλου συλλαλητηρίου πέρυσι στις 5 Μαΐου.

Το πρωί οι αρμόδιοι αξιωματικοί έστειλαν στον εισαγγελέα την ογκοδέστατη δικογραφία με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα και φέρεται ότι ενοχοποιούν συγκεκριμένα άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία στηρίζονται κυρίως σε οπτικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της οδού Σταδίου, όπου σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση στην Marfin Bank και ταυτόχρονα στο κατάστημα Ιανός, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Εκεί φαίνεται μια ομάδα που βγήκε από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών και διασπάστηκε σε δυο μέρη.

Η δικογραφία περιλαμβάνει μαρτυρίες και καταθέσεις που οδηγούν στα ίδια συμπεράσματα για πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στις επιθέσεις.

Ο εισαγγελέας πάντως, κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας, την έστειλε πίσω, δίνοντας παράταση στην προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας προσήχθησαν πριν από λίγο τρία άτομα, το ένα από τα οποία φέρεται ότι συμμετείχε στην επίθεση στον Ιανό, ενώ τα άλλα δύο στην επίθεση στην Marfin.