Skip to main content

Προς Εύοσμο ο αγώνας του Ηρακλή με τον Αγροτικό Αστέρα

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να μην παραδώσουν το Καυτανζόγλειο στο «Γηραιό»και οι επιλογές των γηπέδων για αγώνες στην πόλη είναι περιορισμένες

Το γήπεδο του Ευόσμου φαντάζει ως επικρατέστερο ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Βlue Arena», η απόφαση των αρμοδίων να μην παραδώσουν το Καυτανζόγλειο Στάδιο για τις ανάγκες των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «Γηραιού» μολονότι ως «πακέτο» με τη δήλωση συμμετοχής των «κυανολεύκων» στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής δηλώθηκε και ως έδρα το Εθνικό Στάδιο της πόλης – έχει θέσει στη διαδικασία τους διοικούντες της ομάδας για αναζήτηση έδρας, τουλάχιστον για την επόμενη αναμέτρηση, αυτήν με αντίπαλο τους «σταχυοφόρους».

Οι επιλογές των γηπέδων για αγώνες της συγκεκριμένης κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη είναι περιορισμένες, αν κανείς λάβει υπ’ όψιν του ότι θα πρέπει να ελεγχθεί και η διαθεσιμότητα, πέρα από την αρτιότητα μιας έδρας. Επί του παρόντος, οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις των ανθρώπων του Ηρακλή φέρνουν στη θέση του… φαβορί για τη φιλοξενία της τοπικής αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής το γήπεδο του Ευόσμου.