Skip to main content

Προς την Εθνική Ενότητα οδεύει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Τέλος η ΝΔ για τον πρώην περιφερειάρχη, που έδωσε το παρόν, έψαλε και μίλησε στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στη Δράμα.

Σε... γάμο αναμένεται να μετατραπεί το φλερτ του Παναγιώτη Ψωμιάδη με την Εθνική Ενότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Τάκη Μπαλτάκου. Στα εγκαίνια του γραφείου του κόμματος στη Δράμα, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, όχι μόνο παρέστη, αλλά είχε και ομιλία, επισημαίνοντας ότι με τον κ. Καρατζαφέρη έχουν το ίδιο πολιτικό DΝΑ και προβλέποντας ότι η Εθνική Ενότητα θα είναι άνετα στην επόμενη Βουλή, όποτε γίνουν εκλογές.

Το διαζύγιο του κ. Ψωμιάδη με τη ΝΔ φαίνεται να είναι οριστικό, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επισήμως δεν ανακοινώνει το παραμικρό. Όπως βεβαιώνουν τη Voria.gr τακτικοί συνομιλητές του, ο ίδιος λέει πως με τη ΝΔ έχει τελειώσει...

Βέβαια, ακόμη ο κ. Ψωμιάδης δεν έχει ανακοινώσει ότι προσχώρησε στην Εθνική Ενότητα και επιμένει να λέει ότι πήγε και στην εκδήλωση της Δράμας, όπως και σε εκείνη του «Βελλίδειου» «σαν φίλος...», πλην όμως είναι φανερό ότι οι επίσημες ανακοινώσεις δε θα αργήσουν.

Χαρακτηριστική του ύφους της εκδήλωσης εγκαινίων των γραφείων του κόμματος στη Δράμα (έγινε μια μέρα πριν την επέτειο Άλωσης της Κωνσταντινούπολης) είναι η «πρόσκληση» Ψωμιάδη προς τους παριστάμενους «σήμερα που χάνεται η Ελλάδα χωρίς να πέσει κανένα βόλι», να ψάλουν το «Σώσον Κύριε τον λαό σου», με «νίκας τοις βασιλεύσι» κι όχι «τοις ευσεβέσι»...

Εκτός των κ.κ. Καρατζαφέρη, Μπαλτάκου και Ψωμιάδη, παρούσα ήταν και η πρώην βουλευτίνα Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία είπε ότι «εάλω η Ελλάς, είμαστε υπό κατοχή, χρειάζεται αντίσταση από όλους».