Skip to main content

Προς διαθεσιμότητα ο Κάκος

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται το ενδεχόμενο να τεθεί ο Αναστάσιος Κάκος σε διαθεσιμότητα. Ο Κερκυραίος διαιτητής έκανε πολλά λάθη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, με αποκορύφωμα τη μη αποβολή του Τζεμπούρ γ
Σχεδόν βέβαιο θεωρείται το ενδεχόμενο να τεθεί ο Αναστάσιος Κάκος σε διαθεσιμότητα. Ο Κερκυραίος διαιτητής έκανε πολλά λάθη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, με αποκορύφωμα τη μη αποβολή του Τζεμπούρ για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Πάμπλο Γκαρσία και το μη καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του Βιεϊρίνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκθεση του παρατηρητή, Γιώργου Μπίκα, "καίει" τον Κερκυραιό διαιτητή. Ο Χαλκιδικιώτης φαίνεται, μάλιστα, να εξεπλάγη αρνητικά από την κακή παρουσία του Κάκου στην Τούμπα και να του έχει "χρεώσει" τρία μεγάλα λάθη. Τη μη αποβολή του Τζεμπούρ για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Γκαρσία, στο 34΄, την αυστηρή αποβολή του Μανωλά στο 78΄ και το μη καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του Βιεϊρίνια από τον Λαγό, στο 88΄.

Η έκθεση του Μπίκα θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στη διάθεση της ΚΕΔ, που θα την εξετάσει και θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι. Θεωρείται δεδομένο, πάντως, ότι ο Κάκος θα τεθεί σε διαθεσιμότητα για ένα διάστημα.