Skip to main content

Προς άρση της απαγόρευσης μετακινήσεων οπαδών

«Παράθυρο» για να αρθεί η απαγόρευση της μετακίνησης των φιλάθλων στους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής άφησε ανοιχτό ο Σπύρος Βούγιας, μετά από σύσκεψη για τα επεισόδια στο παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ.
 «Παράθυρο» για να αρθεί το μέτρο της απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, άφησε ανοιχτό ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, με δηλώσεις του μετά από σύσκεψη που είχε στη Θεσσαλονίκη με τις αστυνομικές αρχές για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν τον αγώνα ΄Αρης-ΠΑΟΚ, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσον αφορά τα επεισόδια στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο κ. Βούγιας παραδέχθηκε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας είχε κενά και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η προκαταρκτική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα γεγονότα θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

Δήλωσε, επίσης, αισιόδοξος ότι μετά το πέρας της έρευνας και την απόδοση τυχόν ευθυνών δεν θα υπάρξουν άλλα τέτοια κρούσματα, ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα το φετινό πρωτάθλημα.