Skip to main content

Προπονητής Σπάρτης: 'Ημασταν καλύτεροι, αξίζαμε να κερδίσουμε τον Άρη

«Αν έπρεπε κάποια ομάδα να κερδίσει σήμερα πιστεύω πως, αυτή θα έπρεπε να ήμασταν εμείς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Αντωνίου

Για ανωτερότητα της Σπάρτης στην ισόπαλη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη έκανε λόγο ο Σωτήρης Αντωνίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Λακώνων:

«Είναι γεγονός ότι σεβαστήκαμε, αλλά δεν φοβηθήκαμε τον Άρη. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως είχαμε πολύ καλή παρουσία. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και στον κόσμο που μας υποστήριξε. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη. Αν έπρεπε κάποια ομάδα να κερδίσει σήμερα πιστεύω πως, αυτή θα έπρεπε να ήμασταν εμείς».

Για τον στόχο στο φετινό πρωτάθλημα: «Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, στόχο μας ήταν να μην υποβιβαστούμε. Δεν είμαστε ομάδα για υποβιβασμό, γι’ αυτό και στόχος μας πλέον είναι να είμαστε μέσα στις 6 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για το μηδέν στην άμυνα που κρατάει η ομάδα του για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι: «Είμαστε μια πολύ δύσκολη ομάδα για να την κερδίσεις. Τα παιδιά κάνουν πολύ σημαντική δουλειά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια και να τα καταφέρει να βγει στην Super League».