Skip to main content

Προπόνηση χωρίς Πέτεγουεϊ - Κατσίβελη, αναχωρεί για Χαλκίδα ο ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός άσος του «Δικεφάλου» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα ενώ αντίστοιχα ο διεθνής γκαρντ αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση

Με διπλή προπόνηση ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Το πρωί, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν βάρη και το απόγευμα προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του «PAOK Sports Arena», με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να δίνει έμφαση στην τακτική.

Εκτός προπόνησης έμειναν για προληπτικούς λόγους ο Τεράν Πέτεγουεϊ λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και ο Δημήτρης Κατσίβελης λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Οι δύο παίκτες, πάντως, θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Χαλκίδα για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Κύμη.

Ο μόνος παίκτης που δεν θα ταξιδέψει με τον «Δικέφαλο» είναι ο Δημήτρης Καραμανώλης, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελούν οι: Τεράν Πέτεγουεϊ, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς. Η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για την Χαλκίδα το πρωί της Παρασκευής.

Το πρώτο φιλικό, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Παρασκευής (19:00), θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα κεκλεισμένων των θυρών. Το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18:30) του Σαββάτου στο Αλιβέρι και τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήθελε να δώσει η ομάδα αυτά τα φιλικά προκειμένου να παραμείνει η ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα μετά από το μεγάλο διάστημα της διακοπής, ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Basket League και των πλέι οφ.