Skip to main content

Προμαχώνας: Βούλγαρος προσπάθησε να περάσει 264 λαθραία ποτά

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος Βούλγαρος

Στη σύλληψη ενός 33χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, για εισαγωγή λαθραίων ποτών στη χώρα, προχώρησαν χθες στον Προμαχώνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 264 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών (κεντρική φωτογραφία), τις οποίες είχε εισάγει παράνομα στη χώρα.

Τα λαθραία ποτά θα παραδοθούν στο Τελωνείο Σερρών για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ το όχημα του 33χρονου κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.

Χειροπέδες και σε Ρουμάνο

Παράλληλα, σήμερα, και πάλι στον Προμαχώνα, συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα ένας 32χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε δοχεία συνολικά 45 λίτρα πετρελαίου, που είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία καύσιμα, καθώς και το αυτοκίνητο του 32χρονου κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.