Skip to main content

Προμαχώνας: Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα, ποτά και πετρέλαιο

Συνελήφθησαν ένας 47χρονος Βούλγαρος για λαρθαία τσιγάρα, ένας 45χρονος Ρουμάνος για λαθραία ποτά και ένας 47χρονος Ρουμάνος για λαθραίο πετρέλαιο.

Στη σύλληψη τριών ατόμων για λαθραία τσιγάρα, αλκοολούχα ποτά, αλλά και πετρέλαιο προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:
   
• Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 47χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 30 πακέτα τσιγάρων και 4 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 962 γραμμαρίων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
   
• Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 45χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 119 πακέτα τσιγάρων και 58 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού σε φιάλες, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
   
• Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 47χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 40 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Φωτογραφία αρχείου