Skip to main content

Προμαχώνας: Κατασχέθηκαν συνολικά 100 λίτρα λαθραίου πετρελαίου

Τρεις συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων της αστυνομίας για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν λαθραία ποτά και πετρέλαιο.

Συνελήφθησαν συνολικά δύο άτομα τα οποία επιχείρησαν να εισάγουν μεγάλη ποσότητα λαθραίου πετρελαίου και ένα ακόμη για μεταφορά λαθραίων ποτών, στο πλαίσιο ελέγχων της αστυνομίας για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα

Συνελήφθη χθες το βράδυ στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 36χρονη υπήκοος Ρουμανίας, καθώς στο όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 6 δοχεία με 50 λίτρα πετρέλαιο, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ακόμη, συνελήφθη το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 54χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 3 δοχεία με 50 λίτρα πετρέλαιο, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία καύσιμα και τα παραπάνω οχήματα κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Την ίδια μέρα το μεσημέρι, συνελήφθη στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 58χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε, 35 φιάλες αλκοολούχων ποτών και 2 κιλά γεωργικά φάρμακα, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά και φυτοφάρμακα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.