Skip to main content

Προμαχώνας: Χειροπέδες σε τέσσερις για εισαγωγή και μεταφορά λαθραίων

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 23χρονου Βούλγαρου που κατείχε συνολικά 34 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι

Τέσσερις συλλήψεις ατόμων για εισαγωγή και μεταφορά λαθραίων προϊόντων, κατά περίπτωση, πραγματοποίησαν χθες Παρασκευή αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα.

Συγκεκριμένα:

- συνελήφθη 59χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε στο όχημα που επέβαινε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε δοχείο 30 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.
- συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 4 δοχεία που περιείχαν συνολικά 34 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.
- συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν 22 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.
- Συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον έλεγχο στο όχημά του, διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε δοχεία συνολικά 20 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας.

Φωτογραφία αρχείου