Skip to main content

Προκρίθηκε στα ημιτελικά με τριάρα επί του Ατρομήτου ο ΠΑΟΚ (video)

Ο «Δικέφαλος» συμπλήρωσε 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος και συνεχίζει αποφασισμένος για να διατηρήσει τα σκήπτρα του

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-3 του Ατρομήτου στο Περιστέρι για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του θεσμού.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να φανεί απειλητικός με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 της Τούμπας και έχασε καλή ευκαιρία στο 26΄όταν ο Ντιγκινί πλάσαρε από το όριο της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Ο «Δικέφαλος» ευτύχησε να προηγηθεί στο 30΄όταν ο Σάχοβ συνδυάστηκε ωραία με τον Κουλούρη και υποδεχόμενος την μπάλα ξανά πλάσαρε τον Μίρκοβιτς πετυχαίνοντας έτσι το 0-1. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στο 45΄αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε με διπλή επέμβαση την εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες.

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι κατάφεραν να σκοράρουν στο 54΄όταν ο Μπουζούλαζιτς δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον Πασχαλάκη και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Κωτσόπουλο που σέντραρε με στόχο τον Βασιλακάκη που με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Μάλιστα η αθηναϊκή ομάδα έφτασε κοντά στο να προηγηθεί όταν στο 66΄ο Κωτσόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Μαλεζάς απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η στιγμή για τους «ασπρόμαυρους» να προηγηθούν όταν ο Μπίσεσβαρ πάσαρε στον Κάνιας και ο Ισπανός μέσος με ωραίο σουτ νίκησε τον Μίρκοβιτς για το 1-2.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους Θεσσαλονικείς μπήκε στο 79΄όταν ο Μπίσεσβαρ βρήκε με ωραία πάσα τον Κουλούρη και ο τελευταίος πέτυχε το 1-3 βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά έπειτα από κοντά δύο μήνες.