Skip to main content

Προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος οι μικροί του Άρη

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 3-2 της Καλλιθέας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ

Στον τελικό του πρωταθλήματος Football League Νέων της αγωνιστικής περιόδου 2016–2017 προκρίθηκε η ομάδα U-19 του Άρη.

Στον χθεσινό ημιτελικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας η δεύτερη τη τάξει ομάδα των «κιτρινόμαυρων» κέρδισε 3-2 την αντίστοιχη ομάδα της Καλλιθέας και στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (τις επόμενες μέρες η διοργανώτρια αρχή θα ανακοινώσει την ημερομηνία και το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι).

Στο 21’ ο Άρης άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ηλία Μπουλγκουρίδη. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 35’ ήταν η σειρά του Οδυσσέα Πατσιαβά να χριστεί σκόρερ με πλάσε (3-0). Τα γκολ της αθηναϊκής ομάδας πέτυχαν οι Σχίζας (39’) και Γκέσι (83’).

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μελισσάς): Μάντζαρης, Πολυχρόνου, Καραΐσκος, Λιάτσης, Γιάντσιος, Πότσι Άνιο, Μπουλγκουρίδης, Κλιγγόπουλος, Καλούδης (97′ Μπινίκος), Πατσιάβας (64’ Ανδρεάκος), Ιγνατιάδης (90’ Καλίδης).

Καλλιθέα (Τζουμερκιώτης): Κορωνάκης, Χαλίλι (87’ Μαχμούτας), Βαλοτάσιος, Σχίζας, Τσεζάι Ιρενέο, Κατσίκας (76’ Οικονόμου), Μιχαλακόπουλος, Κόττας, Γκέτζι, Τουρούκης, Ξένος (69’ Λαζαρίδης).