Skip to main content

Προγραμματική σύμβαση για την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά

Μία σημαντική απόφαση έλαβε ομόφωνα το Δ.Σ της Αναπτυξιακής Εταιρίας Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης που αφορά την αξιοποίηση του χώρου του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά.
Μία σημαντική απόφαση έλαβε ομόφωνα το Δ.Σ της Αναπτυξιακής Εταιρίας Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης που αφορά την αξιοποίηση του χώρου του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά.

Μετά από συζήτηση μεταξύ των Δημάρχων αλλά και του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ Βαρνάβα έγινε δεκτή η πρόταση του Προέδρου της Αναπτυξιακής και Δημάρχου Νεάπολης κ. Ναθαναήλ Λαδόπουλου να συναφθεί Προγραμματική Σύμβαση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την αξιοποίηση του στρατοπέδου ως χώρο πρασίνου με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου.

«Αποδεχόμενοι την πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ζητούμε την –με νομοθετική ρύθμιση- σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας- Δήμου Σταυρούπολης και Αναπτυξιακής Εταιρίας Β.Δ Θεσσαλονίκης, η οποία θα αποτελεί και τον φορέα διαχείρισης, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να αποδοθεί ένας πνεύμονας πρασίνου στους κατοίκους ολόκληρης της Θεσσαλονίκης» διευκρινίζει ο κ. Ναθαναήλ.