Skip to main content

Προφυλακιστέος ο νεαρός που κατηγορείται για συμμετοχή στους «Πυρήνες»

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του εφέτη ανακριτή ο νεαρός που συνελήφθη τη Δευτέρα και κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του εφέτη ανακριτή κ. Μπαλτά ο νεαρός που συνελήφθη τη Δευτέρα και κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν είχε πάει ποτέ στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσαν μέλη της Οργάνωσης, ενώ τονίζει πως γνώριζε από το γυμναστήριο έναν από τους άλλους τρεις προφυλακισμένους για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, αποτυπώματά του εντοπίστηκαν σε κινητά αντικείμενα στο επίμαχο διαμέρισμα. Σύμφωνα με τη συνήγορό του κ. Δαλιάνη, αύριο θα προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Σήμερα το πρωί η ολομέλεια Εφετών όρισε τον πρόεδρο Εφετών Δημήτρη Μόκκα ως εφέτη ειδικό ανακριτή στην υπόθεση, στη θέση του Δημήτρη Φλέγκα, ο οποίος απεβίωσε τέλη Δεκεμβρίου.