Skip to main content

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος παιδοκτόνος του Ευόσμου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του στο σπίτι του στον Εύοσμο - Ομόφωνη η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, κρίθηκε από τον 3ο ανακριτή μετά τη σημερινή απολογία του ο 47χρονος αστυνομικός που στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια την ηλικίας επτά ετών κόρη του το μεσημέρι της Τρίτης, στο διαμέρισμά του, στον Εύοσμο.

Ο παιδοκτόνος, που υπηρετούσε στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, έφτασε λίγο μετά τις 13:00 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, οδηγούμενος στο γραφείο του ανακριτή από την πίσω πόρτα του κτηρίου, προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή του με τα τηλεοπτικά συνεργεία. Κατά την παρουσία του στο Μέγαρο, ο 47χρονος παρέμεινε ανέκφραστος και ολιγομίλητος.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται ότι επέλεξε να μην τον υπερασπιστεί δικηγόρος. Κατά την 20λεπτή απολογία του, φέρεται ότι ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αίτημα για το οποίο θα αποφασίσει ο ανακριτής.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές Τετάρτη ο 47χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ιωάννα Ζωγράφου, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.