Skip to main content

Τι υποστήριξαν τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για ασέλγεια 14χρονης

Μετά την απολογία τους ο 37χρονος, πρώην σύντροφος της μητέρας της 14χρονης, κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος, ενώ ο αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε μαζί με τον αδερφό του στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο αδέρφια, ο 37χρονος και ο 34χρονος οδηγήθηκαν σήμερα στην 7η τακτική ανακρίτρια, όπου και απολογήθηκαν (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες αρνήθηκαν τις κατηγορίες λέγοντας ότι η καταγγελία έγινε για λόγους αντεκδίκησης από την πλευρά της μητέρας του κοριτσιού καθώς είχαν χωρίσει με τον 37χρονο.

Μετά την απολογία τους ο 37χρονος, πρώην σύντροφος της μητέρας της 14χρονης, κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος, ενώ ο 34χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Τα δύο αδέρφια κατηγορούνται «για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε το 12ο έτος».

Η καταγγελία της 14χρονης μαθήτριας έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Η κόρη φέρεται να είπε στη μαμά για την ασέλγεια και ο φυσικός μπαμπάς να είδε εκδορές. Οι καθηγητές του σχολείου κάλεσαν την μαθήτρια η οποία αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ενώ κάποια σημάδια που εντοπίστηκαν στα χέρια της εκτιμήθηκαν ως απόπειρα αυτοκτονίας, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.