Skip to main content

Προετοιμάζεται ενόψει Λαυρίου με προβλήματα ο Άρης

Οι Τσαϊρέλης και Ντουβιέ ακολούθησαν ατομικό λόγω ενοχλήσεων σε μέση και αριστερό προσαγωγό ενώ ο Πουλιανίτης είναι κλινήρης λόγω γαστρεντερίτιδας

Με απουσίες συνέχισε σήμερα ο Άρης την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με το Λαύριο στο Αλεξάνδρειο (14/2, 18:00) για την 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Μπράις Ντουβιέ ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα,καθώς ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στη μέση και στον αριστερό προσαγωγό αντίστοιχα, ενώ εκτός έμεινε ο Στέλιος Πουλιανίτης. Ο 23χρονος γκαρντ χθες το βράδυ νοσηλεύεται, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί και αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Αντίθετα ο Ιβάν Μάρας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα του «Αυτοκράτορα».

Σημειώνεται, πως η αυριανή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχιστεί αύριο υπό την επίβλεψη του Γιώργου Κετσελίδη και του Σάββα Καμπερίδη, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, θα βρίσκονται στην Πάτρα για το All Star Game.