Skip to main content

Προεκλογικός «πυρετός»

Με ομιλίες, εκδηλώσεις και περιοδείες συνεχίζουν την εκστρατεία τους οι υποψήφιοι βουλευτών.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης , εγκαινίασε την Κυριακή το εκλογικό του κέντρο στον Εύοσμο και σήμερα  επισκέφτηκε τη Διεύθυνση
Τροχαίας Θεσσαλονίκης.Στις 19:30,  θα παραστεί σε συνάντηση γυναικών ψηφοφόρων της ΝΔ στο bar-restaurant TIMES.

Ο υποψήφιος της Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης ,Απόστολος Τζιτζικώστας ,την  Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 12.00μ.μ. θα παρευρεθεί στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ. όπου και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Α’ Θεσσαλονίκης. 
Το απόγευμα στις 7.30μ.μ. στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL, θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία για τους κατοίκους της Δυτικής Θεσσαλονίκης

 Τον υποψήφιο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Γιώργο Ορφανό, βράβευσε το πρωί στης Κυριακής, η Liverpool F.C.-Τhessaloniki Branch Association of Ιnternational Branches, στην ετήσια Γενική Συνέλευση που έγινε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης. 

Ο υποψήφιος της ΝΔ Β΄Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, την Κυριακή πραγματοποίησε  πολιτική ομιλία στο Ωραιόκαστρο. Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου  θα περιοδεύσει στον Δήμο Βασιλικών, όπου και θα συναντηθεί με πολιτικούς του φίλους και ψηφοφόρους.

Η υποψήφια Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, την Κυριακή παρέστη  στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στην επίσημη δοξολογία και στις εκδηλώσεις Εθνικής Μνήμης για την Ημέρα της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Στην συνέχεια χαιρέτησε την εκδήλωση «Περίπατος Μνήμης» που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, στο 4ο Παραλιακό Πάρκο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής  ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης, την  Κυριακή,παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις Εθνικής μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ημέρας Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας.


Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας,το πρωί επισκέφτηκε  τα κεντρικά γραφεία και κατάστημα του ΟΤΕ . Ακολούθως,  θα επισκεφθεί το ΙΚΑ στην Αριστοτέλους. Τόσο στον ΟΤΕ όσο και στο ΙΚΑ, ο κ. Βούγιας θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με εργαζόμενους και κοινό. Το απόγευμα, στις 19.00 θα έχει συνάντηση με την Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στους Αμπελόκηπους.