Skip to main content

Προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων βουλευτών

Τελευταίες επισκέψεις, εκδηλώσεις και ομιλίες
Ο υποψήφιος της Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης, Κωσταντίνος Γκιουλέκας,  θα μιλήσει στην τοπική οργάνωση Ν.Δ. Ανάληψης, και αργότερα στην τοπική οργάνωση Ντεπό.

Ο υποψήφιοςβουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, επισκέφτηκε   τα γραφεία του ΟΑΕΔ  όπου ενημερώθηκε για τον αριθμό των ανέργων της πόλης αλλά και για τα προγράμματα του οργανισμού και στην συνέχεια  επισκέφτηκε την Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας. Στις 8.00μμ, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Τριανδρίας. 

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου,  επισκέφτηκε  το ΚΕΝΤΡΙΚΟ Νοσοκομείο, ενώ το απόγευμα διοργανώνει συγκέντρωση νέων  για γνωριμία  με τον υποψήφιο σε καφετερία της παραλίας 

Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης , θα είναι  ομιλητής σε προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στο Κιλκίς. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στη πλατεία Ειρήνης.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ΧαράλαμποςΜπαρμπουνάκης,την Παρασκευή, επισκέφτηκε  τις  λαϊκές  αγορές Τριανδρίας, Σταυρούπολης και  Πολίχνης. Το μεσημέρι επισκέφτηκε το ΙΚΑ στην Αριστοτέλους,όπου συνομίλησε με εργαζομένους



Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ  Α’ Θεσσαλονίκης, Χρύσα Αράπογλου, την  Παρασκευή  πραγματοποίησε επίσκεψη στα ΚΑΠΗ Καλαμαριάς και στη συνέχεια στις αγορές του Καπάνι και του Μοδιάνο. Το απόγευμα θα έχει  συναντήσεις με φίλους στην Τούμπα και  ομιλία στην κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στους Αμπελόκηπους.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Θεσσαλονίκης, Χάρης Τσιόκας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 8.00μμ στην πλατεία Χαλάστρας.