Skip to main content

Προεκλογική αυλαία σήμερα- Πού θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στα μπαλκόνια όλοι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου - Πού και πότε μιλούν

Τις τελευταίες τους συγκεντρώσεις και ομιλίες πραγματοποιούν απόψε άπαντες οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, ολοκληρώνοντας τις μάχες της «πλατείας», όποτε παρέρχεται και η προεκλογική περίοδος.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του στις 19:30 στην πλατεία Συντάγματος, με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα. Στο πλευρό του θα βρεθούν ηγέτες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και πιο συγκεκριμένα χαιρετισμό πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα απευθύνουν ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας Πιέρ Λοράν, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Die Linke Γρέγκορ Γκίζι, και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, επικεφαλής των Podemos.

Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα κλείσει τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις απευθύνοντας ομιλία στις γυναίκες, σε εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα Μπροστά: Η γυναίκα στο επίκεντρο», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 21:00 στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός».

Απόψε στην Πάτρα θα βρεθούν τόσο ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όσο και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 στην πλατεία Γεωργίου, ενώ η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα μιλήσει στις 19:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στις 19:30 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.