Skip to main content

Τι λέει ο πρόεδρος των Ρομά Ελλάδας για το περιστατικό με τον 26χρονο

Ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας και θείος του 26χρονου ανέφερε ότι ο νέος είναι πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών και έχει κατηγορηθεί για κλοπές.

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είναι ο 26χρονος που αυτοπυροβολήθηκε σήμερα στον Ευόσμο αφού προηγουμένως είχε εμπλακεί σε διαμάχη με αστυνομικό (δείτε εδώ).

Μιλώντας στη Voria.gr, ο θείος του 26χρονου και πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ρομά Ελλάδος, που βρισκόταν μαζί με άλλους Ρομά στο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται ο 26χρονος (δείτε εδώ), ανέφερε ότι ο νέος είχε κατηγορηθεί για κλοπές και για αυτό έπρεπε να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τον Μάκη Μπότη, ο 26χρονος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι πέντε ετών. «Πριν από δύο μέρες είχε καβγαδήσει με τη σύζυγό του, η οποία πήρε τα παιδιά τους και μετέβη σε συγγενείς της στην Αθήνα. Ο 26χρονος διανυκτέρευσε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της μητέρας του» πρόσθεσε ο κ. Μπότης.

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ρομά Ελλάδος ανέφερε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον αστυνομικό διευθυντή Αντώνη Τζιτζή, ενώ, όπως αναφέρει, αναμένει την ιατρική αλλά και ιατροδικαστική γνωμάτευση για την κατάσταση του ανηψιού του.