Skip to main content

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Αναγκαστήκαμε να τρέχουμε και να μας κυνηγάνε τα ΜΑΤ

Αιχμές ότι θα κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός δεν τους συναντήσει άφησε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Αναγκαστήκαμε να μπούμε από τα κάγκελα για να δούμε την κ. Νοτοπούλου. Και μέσα (σσ στην είσοδο του ΥΜΑΘ) συναντήσαμε αυταρχισμό. Αναγκαστήκαμε να τρέχουμε και να μας κυνηγάνε τα ΜΑΤ. Ακόμα πονάμε» τόνισε χαρακτηριστικά μετά τη συνάντηση του με την υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ είχαν πηδήξει από τα κάγκελα ώστε να μπουν μέσα στο κτήριο του υπουργείου (δείτε εδώ).

Ο κ. Γιαννάκος υποστήριξε πως είπε στην κ. Νοτοπούλου ότι η δημόσια υγεία καταρρέει και πως η ομοσπονδία επιθυμεί να δει τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη για τη ΔΕΘ. 
«Η κ. Νοτοπούλου αμφισβητεί τα στοιχεία[...] και είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε τον κ. Τσίπρα γιατί έχει φορτωμένο πρόγραμμα».

Στις δηλώσεις του, ο κ. Γιαννάκος άφησε να εννοηθεί ότι αν ο πρωθυπουργός δεν δει τελικά αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ, οι νοσοκομειακοί θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Τέλος, ο κ. Γιαννάκος άφησε ελεύθερα στον αέρα τα μαύρα μπαλόνια που ήταν δεμένα με το πανό ως ένδειξη διαμαρτυρίας.