Skip to main content

Πρόεδρος ΟΦΗ: Η τρίτη θέση της Fοοtball League δεν θα δώσει την άνοδο

«Πιστεύω ότι μας λένε ψέματα. Μακάρι να βγω εγώ ψεύτης και να είναι αλήθεια ότι θα βγουν τρεις ομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πολεμαρχάκης

Η 3η θέση της Football League δεν πρόκειται να δώσει την άνοδο σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιάννη Πολεμαρχάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ:

Γνωρίζετε αν η 3η θέση της Football League μπορεί να οδηγήσει στη Super League;

«Μάλλον μας έχουν πει ψέματα, εγώ δεν το βλέπω. Στην αρχή η Super League είπε ότι όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια πιθανόν να βγει 3η ομάδα. Εγώ με τη μικρή εμπειρία που έχω νομίζω ότι είναι ένα ψέμα. Μακάρι, δηλαδή, να γίνει, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο».

Εσείς δεν κυνηγάτε την 3η θέση;

«Την κυνηγάμε. Εμείς κυνηγάμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και αν πάμε στην 3η θέση έχει καλώς. Μακάρι Παναγία μου να βγουν τρεις ομάδες, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο. Πιστεύω ότι μας λένε ψέματα. Μακάρι να βγω εγώ ψεύτης και να είναι αλήθεια ότι θα βγουν τρεις ομάδες».

Για το ματς με τον Άρη:

«Κανονικά οι δύο ομάδες επειδή είναι οι πιο ιστορικές στη Β’ Εθνική, και ο Άρης και ο ΟΦΗ έχουν πολύ μεγάλη ιστορία, θα ήταν ευχής έργον να πάλευαν ποια θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και ποια θα έβγαινε δεύτερη. Δυστυχώς και η μία έχει ατυχίες και εμείς με διάφορα…».

Άρα εσείς θέλατε να ανέβουν Άρης και ΟΦΗ:

«Αυτή ήταν η επιθυμία μου. Να έβγαιναν δύο ιστορικές ομάδες με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Τώρα, έτσι που πήγαν τα πράγματα μάλλον θα μείνουμε και οι δύο αμανάτι. Εγώ, πάντως, στον πρώτο γύρο είχα τρομερή φιλοξενία σαν ομάδα και αυτή τη φιλοξενία θα την ανταποδώσω, να είναι σίγουρα τα παιδιά όσοι κατέβουν κάτω. Και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για τον ορισμό του Θάνου:

«Δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία. Και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα διαιτησία είχα Super League, αλλά έγιναν να μην πω τη λέξη».

Εκεί τον παρατηρητή τον χτύπησαν;

«Πριν τελειώσει το παιχνίδι είχε ένα πεντάλεπτο διακοπή. Το μέλημα το δικό μου ήταν πώς να σώσω τους διαιτητές από τους φιλάθλους που είχαν μπει μέσα, εγώ λέω την αλήθεια. Με ενδιέφερε η ασφάλεια και να μπορέσουν να πάνε στα αποδυτήρια και η ομάδα του Απόλλωνα που είχε κάτσει στη μία γωνία να μην πάθει τίποτα. Δεν είδα εγώ, γιατί ήμουν προσηλωμένος με τους διαιτητές να τους προφυλάξω από τους φιλάθλους.

Όταν έγιναν αυτά ήμουν μέσα στο γήπεδο. Μετά τα έμαθα μέσα. Έμαθα ότι τον έσπρωξαν, τον έριξαν, λιποθύμησε, ήταν φοβητσιάρης, ξέρω κι εγώ τι στο διάλογο έγινε…».

Αν πρέπει να επιληφθεί κάποιος:

«Πρέπει, πώς δεν πρέπει. Εμένα ακόμα δεν μου έστειλαν έγγραφο για απολογία».