Skip to main content

Prodexpo North: Συνέδριο για την ακίνητη περιουσία της Βόρειας Ελλάδας

Η Prodexpo North οργανώνεται σε συνέχεια 18 χρόνων επιτυχημένων συνεδρίων στην Αθήνα - Δίνει το «παρών» πλήθος υψηλόβαθμων στελεχών του κλάδου

Παρουσία του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Θεόδωρου Μητράκου, θα πραγματοποιηθεί το σημαντικότερο συνέδριο για την αξιοποίηση και την ανάπτυξη της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, η Prodexpo North, που διενεργείται για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr.

Η Prodexpo North οργανώνεται σε συνέχεια 18 χρόνων επιτυχημένων συνεδρίων στην Αθήνα, με σκοπό να συζητηθούν οι προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς της Βορείου Ελλάδας, ενώ θα παρουσιαστούν επίσης οι διεθνείς τάσεις  και οι ευρύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ειδικότερα, στο συνέδριο συμμετέχουν ως ομιλητές υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων εταιρειών και φορέων του κλάδου, μεταξύ των οποίων ο Θεόδωρος Μητράκος, Υποδιοικητής, Τράπεζα της Ελλάδος, ο Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Μέλος Δ.Σ., ΤΑΙΠΕΔ, ο  Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Χρήστος Λαμπρίδης, Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Dimand, η Τερέζα Μεσσάρη, Γενική Διευθύντρια CFO, COO, Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, η Άννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, ο Γιώργος Φιλόπουλος, Διευθυντής Επενδύσεων, Trastor ΑΕΕΑΠ, ο Πάνος Παλαιολόγος, Πρόεδρος και Ιδρυτής, HotelBrain, ο Νίκος Χάντζος, Director of Intl Development Europe (Greece & Cyprus), Marriott International, Inc., ο Νίκος Μανομενίδης, Πρόεδρος, Ένωση Μεσιτών Πραγματογνωμόνων Ελλάδος (ΕΠΠΑ), η Φώφη Πασχαλίδου, Διευθύντρια Γρ. Θεσσαλονίκης, Danos | An alliance member of BNP PARIBAS Real Estate, ο Δημήτρης Τζιβράς, MRICS, Γενικός Διευθυντής Γρ. Θεσσαλονίκης, CBRE Atria κ.α.

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός το οποίο στοχεύει στην δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης της αγοράς μέσα από τον διάλογο, την ενημέρωση και την δικτύωση. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή στο www.prodexponorth.gr

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου, ΕΔΩ.

Χορηγοί: Dimand S.A., Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ
Υποστηρικτές: Trastor ΑΕΕΑΠ, BriQ ΑΕΕΑΠ, Makt, Manifest, ΕΠΠΑΘΕ
Χορηγός Επικοινωνίας: voria.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα  Γωγώ Βλάχου (τηλ. 210 728 9000, g.vlachou@tsomokos.gr).