Skip to main content

Προχωρούν οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων στον δήμο Θερμαϊκού

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ερυθραίας και της οδού Αγίου Νικολάου στη Ν. Μηχανιώνα, καθώς και του δρόμου Μηχανιώνας – Πλαγιαρίου

Ξεκίνησαν στη Ν. Μηχανιώνα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμων που καταστράφηκαν από την περυσινή θεομηνία. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Θερμαϊκού, οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την ολοκλήρωσή τους.

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της οδού Ερυθραίας και της οδού Αγίου Νικολάου στη Ν. Μηχανιώνα, καθώς και του δρόμου Μηχανιώνας – Πλαγιαρίου και τα συνεργεία των εργατών με τον μηχανολογικό εξοπλισμό τους απασχολούνται σήμερα και σε άλλες περιοχές του οδικού δικτύου του Δήμου. Συγκεκριμένα γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους της Επανομής και σε τμήμα του δρόμου Επανομής – Ν.Ηράκλειας. Μετά την ολοκλήρωση και των έργων αυτών θα ακολουθήσουν και άλλα σε όλες τις πληγείσες και όχι μόνο από τη θεομηνία περιοχές του Δήμου.

Όλες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, που, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, «έχουν καταστήσει το Δήμο Θερμαϊκού ένα απέραντο εργοτάξιο», εκτελούνται υπό την επίβλεψη της Αντιδημάρχου Τεχνικών  Υπηρεσιών κ. Πάττης Πασχαλίδου, ενώ από εβδομάδα αρχίζει η αντιστήριξη των πρανών (αποκατάσταση) στις περιοχές ‘’Αγνάντι’’ Επανομής, ‘’ΠΙΚΠΑ’’ Αγίας Τριάδας και ‘’Κέντρου Υγείας’’ Ν. Μηχανιώνας.