Skip to main content

Προβληματισμός στη Λάρισα για την προετοιμασία των Μεσογειακών

Την αποδοχή των όρων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με την απόδοση στο δήμο Λαρισαίων μέρους του Στρατοπέδου «Τζήμα» για τη δημιουργία του Μεσογειακού Χωριού πήρε χθες το δημοτικό συμβούλιο Λάρ
Την αποδοχή των όρων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με την απόδοση στο Δήμο Λαρισαίων μέρους του Στρατοπέδου «Τζήμα» και την ταυτόχρονη παραχώρηση δημοτικής έκτασης, εμβαδού 261.242,34 τμ, στον ΟΕΚ για τη δημιουργία του Μεσογειακού Χωριού, στην περιοχή Μεζούρλο πήρε χθες το δημοτικό συμβούλιο Λάρισας.

Έντονος ήταν, πάντως, ο προβληματισμός για τα προβλήματα που παρατηρούνται στην προετοιμασία των αγώνων, σε σχέση με το μειωμένο προϋπολογισμό.  Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης τόνισε ότι πιέσεις να διαχυθούν οι αγώνες και δυτικά, σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, ειδικά οι ποδοσφαιρικοί όμιλοι, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν τα έργα θα τα κάνει η ΓΓΑ ή η γγ Ολυμπιακής Υποστήριξης.

Πρόσθεσε, εξάλλου, πως στη Λάρισα θα γίνουν τα αθλήματα του ποδοσφαίρου (σε Αλκαζάρ και νέο γήπεδο ΑΕΛ), του πόλο(στο νέο ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας), του μπάσκετ (στο κλειστό της Νεάπολης), του χάντμπολ, του τένις, της πάλης, της άρσης βαρών, της ιππασίας, ενώ έγινε πρόταση από τη ΔΕΜΑ να διεξαχθεί και το πινγκ πονγκ. Το Μεσογειακό Χωριό, μετά τους αγώνες, θα αξιοποιηθεί από την πολιτεία για την ανάπτυξη 350 εργατικών κατοικιών, οι οποίες θα παραχωρηθούν σε δικαιούχους του ΟΕΚ.