Skip to main content

Για δεύτερη χρονιά το «FUNtastic PARK» στην Άνω Τούμπα

Χιλιάδες λαμπιόνια θα λούσουν με το φως τους το χωριό, δίνοντας ζωή, λάμψη, ομορφιά και μια νότα αισιοδοξίας σε όλη την περιοχή.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά μεταμορφώνεται σε ένα γιορτινό χωριό, το λεγόμενο «FUNtastic PARK», η Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, στην περιοχή της Άνω Τούμπας, καθώς και οι εξωτερικοί χώροι του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, χιλιάδες λαμπιόνια θα λούσουν με το φως τους το χωριό, δίνοντας ζωή, λάμψη, ομορφιά και μια νότα αισιοδοξίας σε όλη την περιοχή.

Από το «Σπίτι του Άη Βασίλη» και τη «Χριστουγεννιάτικη Αγορά», μέχρι εξέδρα που θα φιλοξενήσει εορταστικές εκδηλώσεις, τα Σπίτια Αγάπης για φιλανθρωπικές δραστηριότητες, ενώ αυτό που θα κερδίσει τους επισκέπτες, είναι το FUN PARK  με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, τα οποία, όπως λένε οι διοργανωτές, θα απογειώσουν την παιδική ανεμελιά και όχι μόνο, όπως: Moonraker, Ελεφαντάκια (Salta Monte), Καθρέπτες, Πίστα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, Τρενάκι, Καρουζέλ, Μύλος, Σκοποβολή και πλήθος κερματοφόρων παιχνιδομηχανών, με μεγάλη ποικιλία για όλες τις ηλικίες.

Η μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα περιλαμβάνει όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα.

Η είσοδος στο FUNtastic PARK είναι ελεύθερη και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

«Φιλοδοξία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης είναι να δοθεί ένας τόνος αισιοδοξίας και χαράς ώστε, όσοι το επισκεφτούν, να έρθουν ξανά και ξανά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φεύγοντας γεμάτοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από έναν παραμυθένιο χώρο», τονίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας.

«Σημαντικό εγχείρημα του Συλλόγου είναι, μέσα από αυτή την ενέργεια, να δοθεί  μια ανάσα και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στην ταλαιπωρημένη από την κρίση αγορά της Θεσσαλονίκης».