Skip to main content

Προ των πυλών το 3ο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Βόρειας Ελλάδας

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τριανδρίας το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2018.

Το 3ο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.).

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2018.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός, μια γιορτή φιλίας και αθλητισμού στην οποία θα συμμετέχουν αθλητές από 160 σωματεία από διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως: Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Κομοτηνή, Γιάννενα, Κέρκυρα, Βόλο, Φλώρινα κ.α. Στόχος των διοργανωτών είναι οι συμμετοχές να ξεπεράσουν τις 100.

Τις αποστολές των αθλητών θα καλωσορίσει το Σάββατο στις 11:00 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί χορευτικά από την Εθελοντική Χορευτική Ομάδα Τριανδρίας.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τριανδρίας. Το Σάββατο 31 Μαρτίου το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα τελειώσει στις 20:00 και την Κυριακή από τις 10:00 ως τις 18:00. Για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις πατήστε εδώ