Skip to main content

Πρίγιοβιτς: Ο Ενρίκε αγωνίζεται σαν να παίζει MMA (video)

O επιθετικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως επέλεξε να έρθει στον «Δικέφαλο» καθώς σαν σύλλογος θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην Ευρώπη

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ εναντίον της Έστερσουντ, για τα δικά του γκολ αλλά και τον Πέδρο Ενρίκε μίλησε στην «Cosmote TV», ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός του «Δικεφάλου»:

Για το πέναλτι που σκόραρε και το κέρδισε με την ενέργεια του ο Ενρίκε: «Του είπα και στα αποδυτήρια, ότι είναι ο πιο τρελός παίκτης που έχω παίξει μαζί. Όπου μπαίνει έχει μάχη, σαν να μπαίνει στο ΜΜΑ! Αν δεν ήταν αυτός εκεί, ίσως να μην ήταν πέναλτι. Μόνο αυτός θα πήγαινε σε αυτή τη μονομαχία! Δεν είναι τυχαίο ότι είδωλο του είναι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ».

Για τα πρώτα του ευρωπαϊκά γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, είναι η Ευρώπη, γιατί θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Σήμερα, η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες, εγώ έκανα τη δουλειά μου και όταν σκοράρει ένας επιθετικός, είναι ο καθρέφτης της καλής δουλειάς της ομάδας».

Για τη δική του ηρεμία παρά το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ: «Είναι και θέμα εμπειρίας. Ξέρω καλά ότι όταν παίζεις στην έδρα σου, ακόμα και όταν είσαι πίσω στο σκορ δεν σημαίνει κάτι. Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και γυρίσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό το δείχνει και η κατοχή της μπάλας».

Για την επιστροφή στη Σουηδία: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη Σουηδία και ίσως να βρεθούν και κάποιοι φίλοι μου στο παιχνίδι για να τους δω ξανά».

Για τη νίκη-ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην Έστερσουντ, τη δική του απόδοση αλλά και για τον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης στη Σουηδία μίλησε στην κάμερα της «Cosmote TV», ο Δημήτρης Πέλκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου»:

«Ευτυχώς βρήκαμε αποθέματα να το γυρίσουμε. Στο γκολ που δεχτήκαμε, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας σε εκείνη τη φάση. Μετά συσπειρωθήκαμε. Δείξαμε σαν ομάδα ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο προπονητής μου ζήτησε να παίξω δίπλα στον Τσίμιροτ κι εγώ, πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος. Μου είπε να προσπαθήσω να δημιουργήσω ρήγματα, να παίξω κάθετα, αλλά να προσέχω και πίσω γιατί είχαμε ήδη δεχθεί ένα γκολ. Τα έδωσα όλα και αυτό θα κάνω κάθε φορά που θα παίζω».

Για το αν το 3-1 δίνει άλλον αέρα στην ομάδα ενόψει του επαναληπτικού: «Είναι καλό που καταφέραμε να πάρουμε δύο γκολ διαφορά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι διαφορετικό ματς αυτό της ρεβάνς, θα πρέπει να δώσουμε περισσότερα από σήμερα. Πρέπει να είμαστε φουλ πειθαρχημένοι για να πάρουμε την πρόκριση που είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να είμαστε κάθε χρόνο στους ομίλους».

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Έστερσουντ, την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και για τους στόχους του «Δικεφάλου» μίλησε ο Λέο Μάτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δεξιός μπακ των «ασπρόμαυρων»:

Για τον αγώνα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν απειληθήκαμε είχαμε την κατοχή, αλλά; Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ. Κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας και αυτό είναι το σημαντικό».

Για την ανατροπή του σκορ: «Θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καταλάβαμε ότι το 2-1 είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα και για αυτό προσπαθήσαμε και πετύχαμε το τρίτο γκολ».

Για την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είναι δύσκολη για κάθε ομάδα μια τέτοια αλλαγή. Δεν είναι έτοιμη από άποψης φυσικής κατάστασης και είναι λογικό αυτό τον καιρό. Με το νέο προπονητή, δουλέψαμε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν άλλαξε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ήταν θέμα ψυχολογίας».

Για τους στόχους της ομάδας αυτή τη σεζόν: «Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, να επαναλάβουμε την κατάκτηση του κυπέλλου, να φτάσουμε στους «32» και γιατί όχι στους "16" του Europa League. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει εμπειρία, έχει δέσει από πέρσι και γιατί να μην πετύχουμε κάτι τέτοιο;».