Skip to main content

Πρίγιοβιτς: Να αφήσω το στίγμα μου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ (video)

Ο νέος επιθετικός του Δικεφάλου δήλωσε περήφανος που θα φορά τη φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου τονίζοντας πως έκανε βήμα προόδου στην καριέρα του

Για τις πρώτες του σκέψεις όντας πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, για τους στόχους που έχει με την ομάδα αλλά και για τα προσωπικά του χαρακτηριστικά μίλησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το καινούργιο μετεγγραφικό απόκτημα των ασπρόμαυρων:

Για τις πρώτες του σκέψεις όντας παίκτης του ΠΑΟΚ: «Νιώθω ήδη ότι βρίσκομαι σπίτι μου, είμαι περήφανος που θα φοράω τη φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου. Είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου και ψυχολογικά νιώθω την ανάγκη να δείξω ποιος είμαι».

Για τις διαφορετικές χώρες που έχει αγωνιστεί και για τις προσδοκίες του στην Ελλάδα: «Όπως είπα και πριν είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θεωρώ πως είμαι σ' έναν πολύ μεγάλο σύλλογο που έχει ένα μεγάλο σχέδιο και εγώ πιστεύω σε αυτό. Για μένα είναι ένα βήμα προόδου στην καριέρα του και θέλω να βρω την ευτυχία μου, να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να κερδίσω και να κυριαρχήσω στον αγωνιστικό χώρο».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θέλω να γίνω καλύτερος επιθετικός, να βελτιωθώ ως παίκτης και φυσικά ως άνθρωπος και να καθιερωθώ στο ποδόσφαιρο. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το πολωνικό και θέλω να αποδείξω την αξία μου. Να δείξω πως έχω την ποιότητα να κυριαρχήσω και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης: «Παίζω ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είμαι δυνατός στις μονομαχίες, δημιουργώ πολλές ευκαιρίες και είμαι επικίνδυνος στην περιοχή. Θεωρώ ότι είμαι ομαδικός παίκτης, δίνω πολλά στην ομάδα μου και φυσικά θα κάνω ό,τι καλύτερο για να την βοηθήσω ώστε να κάνει την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Και φυσικά θέλω να αφήσω το στίγμα μου στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα».

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα: «Είμαι της άποψης πως από τη στιγμή που δημιουργείς ευκαιρίες θα έρθει η ώρα να σκοράρεις. Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ, θα έρθει σύντομα η ώρα που θ' αρχίσουμε να πετυχαίνουμε γκολ και ελπίζω ότι θα απολαύσουμε πολλά παιχνίδια που θα κυριαρχήσουμε, θα βάλουμε πολλά γκολ και θα χαροποιήσουμε τους φιλάθλους».