Skip to main content

Πρίφτης: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση

Το ενδεχόμενο αλλαγών είναι κάτι που θα το συζητήσω αλλά δεν είναι του παρόντος. υπογράμμισε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων.

Στα επιθετικά προβλήματα απέδωσε την εντός έδρας ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Πρίφτης:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα και έπαιξε σίγουρα πιο έξυπνα από εμάς. Είναι από τα πολύ δυσάρεστα βράδια, αλλά είναι και σπουδαίες εμπειρίες. Ίσως πιο σημαντικές από εμπειρίες σε αντίστοιχες νίκες. Είναι σαφές ότι τουλάχιστον στην επίθεση δεν παρουσιάζουμε καλή εικόνα, έχουμε κακή λειτουργία. Θα πρέπει να βελτιωθούμε. Κάνουμε την προσπάθειά μας αμυντικά, αλλά επιθετικά νομίζω πως δεν υποστηρίζουμε αυτό που κάνουμε πίσω. Είμαστε σε δύσκολη θέση. Το κλίμα είναι δυσάρεστο αυτή την στιγμή και χρειάζεται πολύ σθένος από την πλευρά μας για να μπορέσουμε να το ανατρέψουμε. Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο. Ξέρουμε πόσο μεγάλη αγωνία και επιθυμία είχε για αυτό το παιχνίδι. Προσωπικά και όλοι οι παίκτες θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.

Το ενδεχόμενο αλλαγών είναι κάτι που θα το συζητήσω αλλά δεν είναι του παρόντος.

Η ικανότητα έχει δύο σκέλη. Το ένα είναι το μπασκετικό κομμάτι και το άλλο είναι αυτό της ψυχικής δύναμης. Να πάρει ευθύνες, να μην φοβάσαι και να κάνεις ότι κάνεις με αυτοπεποίθηση. σε αυτό σίγουρα δεν είμαστε καλοί. Και εγώ διαφωνώ με τον Ξανθόπουλο, πιστεύω πως πολύ καλά έκανε και σούταρε. Γιατί όταν κάποιος σου αφήνει το σουτ και δεν το σουτάρεις ήδη κερδίζει. Πρέπει να σουτάρεις. Ήδη κερδίζει στο μυαλό σου αν δεν το κάνεις... Αυτό πιστεύω εγώ.

Μετά την απώλεια του Σανικίτζε είναι σαφές ότι έχουμε πρόβλημα στην πάσα, για αυτό και παρουσιάζουμε αυτή την δυσλειτουργία στην επίθεση. Είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε.

Για τον Καββαδά θα δούμε αύριο. Έχει δεχθεί ένα χτύπημα στην μέση που φαίνεται σοβαρό, τουλάχιστον δεν μπορούσε να συνεχίσει. Θα δούμε αύριο που θα κάνει κάποιες εξετάσεις».