Skip to main content

Πρίφτης: Στόχος μας το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα (video)

O προπονητής των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε την καλή εμφάνιση του Τζάστιν Τζάκσον λέγοντας πως έχει να κάνει με τον εαυτό και τη νοοτροπία του παίκτη

Για τη νίκη του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα, την άφιξη του Ζερμέιν Τέιλορ στην ομάδα αλλά και για την εμφάνιση του Τζάστιν Τζάκσον μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Η Πάτρα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με κίνητρο επιβίωσης και ατά τα κίνητρα είναι τα πιο δύσκολα και τα πιο επικίνδυνα.

Έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε αυτό το διάστημα και να προπονηθούμε περισσότερο. Στο σημερινό ματς είχαμε κάποια καλά διαστήματα, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και κάποια κενά διαστήματα, γι΄ αυτό και το σκορ είχε αυτήν την εξέλιξη. Είναι σημαντικό, όμως, ότι κερδίσαμε καθαρά και συγκεντρωνόμαστε στα δύο επόμενα ματς, που είναι ο στόχος μας για να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Πάτρα και στον φίλο μου τον Θανάση».

Για τον Τέιλορ και τι περιμένει να προσθέσει στην ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω κάποιος να μας σώσει, αλλά να μας βοηθήσει. Αν δείξει ότι μπορεί να μας βοηθήσει, θα του δοθεί ο χώρος να το κάνει. Θα δούμε και σε τι κατάσταση θα έρθει…. Είναι μια δυσκολία γιατί γίνεται για πολλοστή φορά φέτος η αλλαγή ξένου παίκτη. Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα, ούτε για τους παίκτες. Ξεκινάς από την αρχή διάφορα πράγματα. Έχουμε, όμως, την εμπειρία και θα το ξανακάνουμε. Τον περιμένουμε αύριο και θα δούμε».

Για τον Τζάκσον και την εντυπωσιακή του εμφάνιση σήμερα: «Έχει να κάνει με τον εαυτό του, την εμπειρία και τη νοοτροπία του. Εμείς προσπαθούμε να δουλέψουμε στο μυαλό του, στον τρόπο που προσεγγίζει το κάθε παιχνίδι. Είναι θέμα συγκέντρωσης, αλλά οπωσδήποτε έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Κυρίως, όμως, έχει να κάνει με τον ίδιο. Να ξέρει και η ομάδα τι μπορεί να περιμένει από αυτόν».