Skip to main content

Πρίφτης: Πρέπει να έχουμε υψηλό κίνητρο κόντρα στον Απόλλωνα

«Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα», δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων

Για την αυριανή αναμέτρηση του Άρη εναντίον του Απόλλωνα Πάτρας στο «Nick Galis Hall» για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League μίλησε, ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

«Στην προσπάθειά μας να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των πλέι οφ, αντιμετωπίζουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα και έχει μεγάλο κίνητρο, αφού, όπως και ο προηγούμενος αντίπαλός μας, η Κύμη, παίζει για την επιβίωσή του. Υψηλό πρέπει να είναι και το δικό μας κίνητρο, για μία θέση στην τετράδα και το πλεονέκτημα της έδρας στη δεύτερη φάση των πλέι οφ».

Συνεχίζοντας, ο κόουτς του «Αυτοκράτορα» τόνισε: «Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα. Η δυνατή άμυνα, κυρίως στην περιφέρεια, ο έλεγχος των ριμπάουντ και οι σωστές αποφάσεις στην επίθεση είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας για να φτάσουμε στη νίκη».