Skip to main content

Πρίφτης: Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα αύριο στο παρκέ

Ο προπονητής του Άρη χαρακτήρισε τον Κολοσσό Ρόδου ως ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με καλή χημεία και λύσεις σε όλες τις θέσεις

Ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και καλές συνεργασίες στην επίθεση θα πρέπει να έχουν αύριο οι παίκτες του Άρη στον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός είναι ιδιαίτερα δυνατός φέτος, ειδικά στη Ρόδο, όπου κέρδισε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ηττήθηκε στα σημεία από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Έχει ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με καλή χημεία και λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα, ιδιαίτερα στην καλή κυκλοφορία της μπάλας του αντιπάλου και στο μακρινό σουτ του. Επιθετικά, να έχουμε υπομονή, καλές συνεργασίες και αποτελεσματικότητα στο δικό μας σουτ. Είναι ένα κρίσιμο ματς για την υπόθεση τετράδα και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στο παρκέ, ώστε να καλύψουμε και τις απουσίες μας».