Skip to main content

Πρίφτης: Να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα της άμυνάς μας

«Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και δεν έχουμε το περιθώριο να στεκόμαστε για πολύ σε μία νίκη ή μία ήττα», δήλωσε ο προπονητής του «Αυτοκράτορα»

Για την δεύτερη αναμέτρηση της σειράς των play-off της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ που θα κρίνει την 3η θέση μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Αυτοκράτορα»:

«Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και δεν έχουμε το περιθώριο να στεκόμαστε για πολύ σε μία νίκη ή μία ήττα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να διορθώσουμε κάποια κακώς κείμενα του προηγούμενου αγώνα με την ΑΕΚ, τα οποία κυρίως έχουν να κάνουν με την άμυνα. Σε τέτοιους αγώνες, αν δεν έχεις ενέργεια στην άμυνα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Οι απουσίες μας στο προηγούμενο ματς μάς στοίχισαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ενώ και η αποβολή του Καββαδά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Συνεχίζοντας, ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» επεσήμανε: «Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο στο γήπεδό μας, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας. Πέρα από τον αμυντικό τομέα, πρέπει να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση και αποτελεσματικότητα, ώστε να φέρουμε τη σειρά στα ίσια και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε με αξιώσεις την 3η θέση».