Σάββατο 26 Μαΐου 2018
x

ΠΡΙΦΤΗΣ: ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων δήλωσε ότι οι παίκτες πρέπει να είναι σε maximum συγκέντρωση και προσπάθεια για να φτάσουν στη νίκη

Τα στοιχεία τα οποία πρέπει να προσέξει αύριο ο Άρης ώστε να φτάσει στη νίκη κόντρα στη Νίμπουργκ για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

«Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Νίμπουργκ, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική κατάταξη του ομίλου. H τσέχικη ομάδα έχει αξιόλογο υλικό και η αξία της φαίνεται από την πορεία που πραγματοποιεί στο BCL, όπου βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου μας. Είναι μία φύσει επιθετική ομάδα, η οποία σκοράρει σταθερά πάνω από τους 90 πόντους. Εκεί ακριβώς θα πρέπει να εστιάσουμε την προσπάθειά μας, στον αμυντικό τομέα, προσπαθώντας κατ’ αρχήν να περιορίσουμε το transition παιχνίδι τους. Πρέπει να είμαστε σε maximum συγκέντρωση και προσπάθεια για να φτάσουμε στη νίκη».

Σημειώνεται ότι αναβλήθηκε η διεξαγωγή της απογευματινής προπόνησης του Αυτοκράτορα λόγω των κακών συνθηκών, που εκτός των άλλων προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ