Skip to main content

Πρίφτης: Καθοριστικός ο αγώνας για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης

«Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και επιθετικά αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»

Για τη μεγάλη αυριανή αναμέτρηση του Άρη εναντίον της ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall» για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Στο φινάλε της κανονικής περιόδου έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο, όσο και κρίσιμο αγώνα. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της, το οποίο έχει τουλάχιστον δύο ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Για μας ο αγώνας είναι καθοριστικός αναφορικά με την προσπάθεια για μία θέση στην πρώτη τετράδα και κατ’ επέκταση το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Εκτός από την ΑΕΚ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών».

Συνεχίζοντας, ο κόουτς του «Αυτοκράτορα» ανέφερε: «Για να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, κρατώντας τον αντίπαλο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στο σκορ. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και επιθετικά να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ, αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη».