Skip to main content

Πρίφτης: Καθοριστική η απόφαση των διαιτητών στο 58-54 (video)

Ο προπονητής των «κιτρίνων» έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» για την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο έκανε παράπονα για τη διαιτησία

Την προσπάθεια των παικτών του εξήρε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων», αφού έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» για την κατάκτηση του τροπαίου, δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του: «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στην άμυνα, αλλά δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. μας έλλειψε το μακρινό σουτ σε κρίσιμα σημεία. Είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε αρχικά, ενώ έκανε παράπονα και για τη διαιτησία:

«Όταν το σκορ ήταν 58-54 υπέρ του Παναθηναϊκού ο Κάμινγκς πήρε το ριμπάουντ και του έγινε φάουλ. Θα μιλήσω για τη διαιτησία και ας με πουν και γραφικό. Εάν δινόταν το φάουλ μπορεί το σκορ να γινόταν 58-56. Μετά δεχτήκαμε τρίποντο και πήγε το ματς σε +7 σε κρίσιμο σημείο. Κάναμε την προσπάθειά μας, από εδώ και στο εξής χρειάζεται να συγκεντρωθούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Στρασμπούρ και να κάνουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί και στην καθυστέρηση έναρξης του τελικού, λέγοντας: «Τα όσα έγιναν πριν το τζάμπολ ήταν ανασταλτικά και για τις δύο ομάδες».