Skip to main content

Πρίφτης: Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο

«Η ομάδα είναι καταπονημένη και στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, κάθε απουσία έχει μεγαλύτερη σημασία», δήλωσε ο προπονητής του «Αυτοκράτορα»

Στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη εναντίον της ΑΕΚ για τη σειρά των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Αυτοκράτορα»:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση. Η αποστολή μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα είναι καταπονημένη και στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, κάθε απουσία έχει μεγαλύτερη σημασία. Ωστόσο, με όσα όπλα έχουμε στη διάθεσή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Συνεχίζοντας, ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» επεσήμανε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μία νίκη έως τώρα, όμως διάφοροι παράγοντες δεν μας το επέτρεψαν. Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας στο «Νίκος Γκάλης», ώστε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Όπως σε όλα τα ματς, ειδικά εκτός έδρας, η αμυντική προσήλωση, η αποφυγή της φθοράς από τα φάουλ, τα λιγότερα δυνατά λάθη και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα είναι τα σημεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης».