Skip to main content

Πρίφτης: Η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την επίθεσή της (video)

Για εμάς ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε τη Μονακό στο transition, υποπέσαμε σε 23 λάθη και αυτό δυσκόλεψε την προσπάθειά μας δήλωσε ο κόουτς του Άρη

Την ανωτερότητα της Μονακό αναγνώρισε με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως η ομάδας πρέπει να βελτιώσει την επιθετική της λειτουργία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Πρίφτης:

«Η Μονακό είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ομάδες στον όμιλό μας, το απέδειξε άλλωστε και στην βαθμολογία και σίγουρα μια από τις καλύτερες στην διοργάνωση. Εμείς είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η Μονακό είναι σκληρή ομάδα και αθλητική. Την σκληρότητά της την υποστηρίζει με την αθλητικότητά της. Για εμάς ήταν δύσκολο να την ακολουθήσουμε ειδικά στο transition game. Υποπέσαμε σε 23 λάθη και το γεγονός αυτό το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά, να βελτιώσουμε τον τρόπο που λειτουργούμε και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί απέναντι σε άμυνες αυτής της σκληρότητας και του υψηλού επιπέδου. Συγχαρητήρια στη Μονακό για την πορεία της στην πρώτη φάση και της εύχομαι τα καλύτερα για τον επόμενο γύρο».

Από τη μεριά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε:

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ό,τι η Μονακό παίξει σκληρά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και εμείς έτσι, αλλά η αντίπαλός μας έπαιξε σίγουρα πιο σκληρά. Κέρδισε από τα λάθη μας και από τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε. Δεν μπορώ να πω πολλά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια στην Μονακό και καλή τύχη. Εμείς τώρα πάμε στον επόμενο γύρο, όπου θα δώσουμε δύο παιχνίδια. Δεν ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Πρέπει συνεχίσουμε. Σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι απόψε, για να προκριθούμε στους 16 της διοργάνωσης».