Skip to main content

Πρίφτης: Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη εβδομάδα (video)

Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως η ομάδα γνωρίζει τη δυναμική του Παναθηναϊκού αλλά θα δώσει τη δική της μάχη στον τελικό του κυπέλλου

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη για τη νίκη και την καλή τους εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα Πατρών μοίρασε ο Δημήτρης Πρίφτης αλλά φρόντισε να τους προσγειώσει άμεσα υπενθυμίζοντάς τους ότι τους περιμένει πολύ δύσκολη εβδομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα για τον τρόπο που αγωνίστηκε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε κάποιες δυσκολίες να διαχειριστούμε όπως ο τραυματισμός του Ξανθόπουλου και ένας απρόσμενος τραυματισμός του Τσαϊρέλη. Τα γκαρντ μας χρεώθηκαν πολύ γρήγορα με φάουλ και ειδικά ο Φλιώνης και ο Κάμινγκς. Ήταν δυο θέματα που έπρεπε να τα διαχειριστούμε. Είχαμε καλή εικόνα ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά και στο δεύτερο. Εκεί θεωρώ ότι χτίσαμε μια διαφορά και την διατηρήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Παίζουμε με τους δύο μεγάλους ένα ματς πρωταθλήματος και έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, ταυτόχρονα είμαστε και ρεαλιστές, ξέρουμε την δυναμική του αντιπάλου, σίγουρα θα δώσουμε την μάχη μας. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα.

Πιστεύω ότι ο Γκόρντον το Σάββατο θα είναι «παρών». Ίσως χρησιμοποιήσουμε το ματς της Τετάρτης λίγο για να μπει σε κάποιο ρυθμό. Θα δούμε τις επόμενες δύο τρεις μέρες. Αλλά όπως καταλαβαίνετε το ότι υπάρχει δεν σημαίνει ότι λύθηκε το θέμα. Είναι πίσω σε αρκετά κομμάτια και κυρίως σε ρυθμό αγώνων. Πιστεύω ότι κάποια βοήθεια θα την έχουμε κυρίως στο κομμάτι της εμπειρίας».

Από τη μεριά του, ο Σπύρος Μούρτος εκπροσωπώντας τους παίκτες του Αυτοκράτορα δήλωσε:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια συνέχεια από τον αγώνα με την Στρασμπούρ. Είχαμε αυτοπεποίθηση, είχαμε ενέργεια, υψηλή ένταση. Οδηγήσαμε τον Προμηθέα σε λάθη, είχαμε αρκετά deflections, βάλαμε εύκολα καλάθια και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα που είδατε. Τώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και στην συνέχεια έχουμε το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Προμηθέα, αλλά και στον coach. Ελπίζω να πετύχουν τους στόχους τους».