Skip to main content

Πρίφτης: Χάσαμε στις λεπτομέρειες,τίποτα δεν ήταν με το μέρος μας(vid)

«Ήταν δίκαιη η νίκη του Κολοσσού, εμείς συνεχίζουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ήττα των κιτρινόμαυρων στη Ρόδο, ο Δημήτρης Πρίφτης

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στον Άρη, ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Αυτοκράτορα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν κυρίαρχος στο παρκέ, έπαιξε πάρα πολύ καλά και άξιζε τη νίκη για τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Εμείς στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουμε το ματς και δώσαμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να αξίζουμε μία νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Κρίθηκε σε μία λεπτομέρεια, σε μία φάση. Αυτές οι φάσεις θέλουν και ικανότητα και ψυχολογία και τύχη. Τίποτα απ’ αυτά δεν ήταν με το μέρος μας. Ήταν δίκαιη η νίκη του Κολοσσού, εμείς συνεχίζουμε».

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος από την πλευρά του επισήμανε:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Είδατε κι εσείς ότι παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί .

Πήγαμε να γυρίσουμε και να κερδίσουμε το ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα θα κλέβαμε το ματς, αλλά νομίζω, όσο καλή ομάδα κι αν είναι ο Κολοσσός, με την εμφάνιση που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο τον βοηθήσαμε κι εμείς να πάρει αυτήν τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα, βάλαμε πιο δυνατά τα κορμιά μας, δεν ήμασταν τόσο διστακτικοί όσο στο πρώτο ημίχρονο στην επίθεση. Γυρίσαμε το παιχνίδι και στο τέλος κρίθηκε από ένα δύσκολο καλάθι και δυστυχώς χάσαμε. Τώρα που δεν έχουμε πλέον Ευρώπη, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα, έχουν μείνει τέσσερα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Πάμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια, κοιτάμε βέβαια αγώνα με τον αγώνα, και να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε στα πλέι οφ. Και πάλι συγχαρητήρια στον Κολοσσό, αλλά και στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για την προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν η εμφάνιση των πρώτων 28 λεπτών οφείλεται σε ψυχολογικό βάρος μετά και τον αποκλεισμό από το BCL: «Η αλήθεια είναι ότι παίζαμε με τρεις ξένους και ο Dragicevic προερχόταν από 20 μέρες απουσίας. Παρόλα αυτά, όταν μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι τα ξεχνάς όλα, είσαι επαγγελματίας και πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να κερδίσεις. Αν εμείς είχαμε το ίδιο πρόσωπο και στο πρώτο ημίχρονο, δε λέω ότι θα κερδίζαμε εύκολα τον Κολοσσό, γιατί είπαμε ότι είναι καλή ομάδα και το έχει αποδείξει κάνοντας νίκες απέναντι σε καλές ομάδες, αλλά νομίζω ότι θα ήταν τελείως διαφορετική η έκβαση του αγώνα».