Skip to main content

Πρέσινγκ Ζαγοράκη σε Μυτιληναίο

Την πόρτα του ΠΑΟΚ ανοίγει στον Ευάγγελο Μυτιληναίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, προτρέποντας τον γνωστό επιχειρηματία να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.
Την πόρτα του ΠΑΟΚ ανοίγει στον κ.Ευάγγελο Μυτιληναίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, προτρέποντας τον γνωστό επιχειρηματία να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του δικεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ο κ. Ζαγοράκης μαρκάρει στενά, όπως μόνο αυτός ξέρει, τον κ. Μυτιληναίο, προκειμένου να πετύχει το big deal για τον «δικέφαλο» σε μια περίοδο που λαμβάνουν χώρα έντονες ζυμώσεις, αλλά και αλλαγές «κορυφής» στις μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Μία τέτοια εξέλιξη κρίνεται ιδιαίτερα θετική για τον ΠΑΟΚ ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, στην οποία ο «δικέφαλος» εισέρχεται με πολλές αξιώσεις μετά από την περσινή πορεία. Και αυτό γιατί εκτιμάται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας θα μπορέσει να βάλει τάξη στην οικονομικήδυσχέρεια του ΠΑΟΚ, αλλά και να συμβάλλει στην ανάταξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι δυο άνδρες έχουν πυκνές συναντήσεις, στη διάρκεια των οποίων ο κ. Ζαγοράκης φέρεται να παρέχει διαβεβαιώσεις ότι σε περίπτωση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΟΚ από τον κ. Μυτιληναίο, ο ίδιος θα παραμείνει στην προεδρία της ομάδας με τα υπάρχοντα στελέχη, καθώς τυγχάνει ευρείας αποδοχής από παίκτες και οπαδούς. Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Ζαγοράκης αναλαμβάνει να παίξει την ασπίδα, προκειμένου να απορροφήσει ενδεχόμενους κραδασμούς.

Από την πλευρά του, πάντως, ο κ. Μυτιληναίος εμφανίζεται διστακτικός να προχωρήσει στο deal κυρίως λόγω της προηγούμενης (όχι ευχάριστης) συμμετοχής του στη διοίκηση ΠΑΕ, καθώς και εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κρίσης.